Vragen? Bel: 0528 82 00 50

Syntri in de Elsevier!

René Oosterhoff, mede-eigenaar van Syntri ERP, gaat in een artikel in de “Digitale Economie”, bijgevoegd in Elsevier van 9 april 2016, in op de trend van Big Data. Syntri ERP speelt in op de trend om procesinformatie te verrijken met Big Data. Deze slimme combinatie van data creëert nog betere inzichten.

Hieronder kunt u het artikel lezen. De gehele uitgave ‘Digitale Economie’ kunt u hier lezen. Het artikel ‘Big Data plus ERP is een optimaal proces’ vindt u terug op pagina 4.

Ook ERP en Big Data in een systeem?

Nieuwsgierig? Lees hier het hele artikel! Wilt u ook ERP en Big Data in een systeem? Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs!

artikel-syntri-elsevier

U kunt het artikel als PDF downloaden.

Weten hoe wij de vertaalslag voor
jouw bedrijf kunnen maken?

Bij Syntri ERP werken nuchtere, enthousiaste en doelgerichte ontwikkelaars die de doorvertaling kunnen maken van jouw behoefte naar slimme oplossingen. Zodat jij je kunt richten op jouw organisatie en doelen. Nieuwsgierig geworden? Onze vertalers helpen je graag!