Nieuwe Dashboard-module nu beschikbaar!

Zelf informatie samenstellen

Nieuwe Dashboard-module nu beschikbaar! Gert Scholten“De gedachte was er al langere tijd binnen Syntri ERP om demodule Dashboard toe te voegen aan de bestaande modules van Syntri. Een bezoek aan een programmeer-conferentie gaf mij het laatste spreekwoordelijke duwtje om het initiatief te nemen”, vertelt Gert Scholten. “Met deze module heeft de gebruiker voor monitoringsdoeleinden een relevante set aan
informatie uit Syntri in één overzicht zichtbaar. De aard van de getoonde informatie kan per gebruiker zelf worden samengesteld, door te kiezen uit indicatoren, decomposities, rapportages, zoekcriteria en alle Syntri-entiteiten. Binnen de module hebben wij een aantal standaardlijsten voor gedefinieerd.”

Vanaf vandaag verkrijgbaar

“Of dit uniek is binnen ERP? Op zich is een Dashboard-module niet uniek, maar de opbouw wel. We halen de data rechtstreeks uit de achterliggende modules. Er vinden geen conversies plaats. De bron van de data is klikgewijs te herleiden en zo voor iedereen inzichtelijk. We hebben ervoor gekozen om de informatie te tonen in ‘tegels’ en ‘lijstjes’. De kleuren groen, oranje en rood geven binnen de tegels geven direct de status van een indicator aan. Uiteraard is ook alle informatie te exporteren naar andere systemen.” De module Dashboard is vanaf vandaag verkrijgbaar. Interesse? Kijk op www.syntri.nl/dashboard voor afbeeldingen en bestelinformatie.