Vragen? Bel: 0528 82 00 50

Syntri ERP: Smart Industry Seminar 2016

Op 29 november a.s. wordt vanaf 13:00 het Smart Industry Seminar in De Nieuwe Kolk Assen gehouden. Een seminar vol kennis, cases en interactie, dat gegarandeerd een boeiende middag oplevert. Doelgroep is de maakindustrie in Noord-Nederland. Syntri ERP is een van de organiserende bedrijven. René Oosterhoff, initiatiefnemer en directeur van Syntri ERP licht toe: “Een nieuwe industriële revolutie is gestart!. Industry 4.0 ontwikkelt zich overal om ons heen. Niet de techniek zal leading zijn binnen Industry 4.0, maar slim gebruik van data: ALLES is DATA Met het verzamelen en analyseren van data ontstaan nieuwe inzichten. Inzichten die leiden tot voorspellen en versnellen. Met manufacturing intelligence en predictive maintenance anticiperen bedrijven binnen de maakindustrie op ontwikkelingen met betrekking tot markt, klant, product, proces, onderhoud, machines, etc.”

Wat weet u van Smart Industry?

“Smart Industry is een term die steeds vaker wordt gehoord binnen management en directie. Toch weten te weinig bedrijven hoe ze de eerste stap naar smart kunnen zetten. Tijdens het seminar krijgen de deelnemers o.a. het antwoord op deze vraag. Ook worden er cases live behandeld op het podium: voor én door ondernemers. De hololens wordt gepresenteerd én we gaan zelf iets smarts ontwikkelen. Boeiende sprekers omlijsten deze middag waar ook volop ruimte is tot netwerken. ”

smart-industry-drenthe-friesland-groningen-r-oosterhoff-syntri-erpBent u werkzaam binnen de maak-industrie in Noord-Nederland en wilt u interactief bijgepraat worden over Smart Industry? Ik nodig u van harte uit om deel te nemen aan het Smart Industry Seminar op 29 november a.s. in Assen. Doe mee!

Op www.smartindustryseminar.nl vindt u alle info over het seminar en kunt u zich aanmelden.

Weten hoe wij de vertaalslag voor
jouw bedrijf kunnen maken?

Bij Syntri ERP werken nuchtere, enthousiaste en doelgerichte ontwikkelaars die de doorvertaling kunnen maken van jouw behoefte naar slimme oplossingen. Zodat jij je kunt richten op jouw organisatie en doelen. Nieuwsgierig geworden? Onze vertalers helpen je graag!