Nieuw: de Syntri CRM Lite App!

Recent heeft Syntri ERP de Syntri CRM Lite App gelanceerd. Een handige app die gebruikers overal en altijd inzicht geeft in gegevens in Syntri. De app biedt de modules Agenda, Offertes en Bedrijven en Gebeurtenissen. De Syntri App maakt onderdeel uit van de Syntri Workflow-ERP. Voor gebruik van de app is deze module dan ook vereist. Er zijn apps voor Apple en Android. Zowel voor tablets als telefoons. Meer weten? Lees hier alles over onze Syntri CRM Lite App!

“Het idee om de Syntri CRM Lite App te ontwikkelen is ontstaan doordat veel klanten ernaar vroegen, ze hebben behoefte aan informatie voor onderweg”, geeft technisch manager Gert Scholten aan. “De wereld van data en informatie staat niet stil, om snel inzicht en keuzes te maken is toegang tot realtime informatie cruciaal. Zo is het bijvoorbeeld bij klantbezoek heel handig als je direct toegang hebt tot de volledige bedrijfshistorie. Inzicht in afspraken, acties en offertes helpt bij een klantgesprek. De app geeft aan de gebruiker ook de mogelijkheid om direct een telefoongesprek te starten, te mailen en om naar uw relaties te navigeren. De app is inmiddels o.a. geactiveerd bij een bedrijf waarbij de servicemonteurs de agenda gebruiken om hun afspraken te raadplegen. De ervaringen zijn zeer positief!”

crm app

Screenshot van de module ‘Agenda’

App in eigen huis ontwikkeld

“Of de Syntri CRM Lite App onderdeel is van Syntri Connected World? Dat zou je inderdaad kunnen stellen. Je bent overal ‘connected’. Toch zie ik de connected world meer als een wereld van koppelingen waarbij de software van Syntri de spin in het web is.” Syntri ERP heeft de app in eigen huis ontwikkeld. Het ligt in de verwachting om nieuwe functionaliteit aan de app toe te voegen. Ideeën voor nieuwe functionaliteit zijn:

  • Orders inzichtelijk maken
  • Afspraken toevoegen en wijzigen
  • Gebeurtenissen toevoegen en wijzigen
  • Contactpersonen toevoegen en wijzigen
  • Ondersteuning voor alternatieve telefoonnummers bij een contactpersoon

Op de langere termijn:

  • Ondersteuning voor servicemonteurs
  • Taken en urenregistratie
  • Magazijnbeheer
  • Shop floor control (uren- en voortgangsregistratie)
  • Vervanging van de barcode scanner

De lite versie is gratis. Alleen de uren die Syntri ERP nodig heeft voor de inrichting worden doorberekend. De app is verkrijgbaar voor Android en iOS in de betreffende app stores. Heeft u interesse? Neem gerust contact met ons op!