Vragen? Bel: 0528 82 00 50

Syn-posium ‘VISIE OP GROEIEN’

Van 2 naar 200 in 12,5 jaar.

JC-Electronics uit Leek kreeg het voor elkaar. Hoe? Dat vertellen ze tijdens het gratis toegankelijke Syn-posium “Visie op groeien” op 10 april a.s. Aansluitend leidt Mark Hoogenboom de workshop “Visie op groeien met behulp van data”.

U bent van harte uitgenodigd.

Programma woensdag 10 april

 • 13:00 Ontvangst met een kop koffie of thee
 • 13:15 Kort welkom
 • 13:20 Spreker 1: JC-Electronics: Visie op groeien
  Met daarbij een korte demonstratie van Syntri door Stefan van Oosten, Implementatiemanager Syntri ERP
 • 14:45 Pauze
 • 15:00 Workshop Mark Hoogenboom: Visie op groeien m.b.v. data
 • 16:00 Afsluiting
 • tot 17.00 uur borrel en tijd om te netwerken

[su_button url=”mailto:info@syntri.nl?Subject=Aanmelding%20Syn-posium” target=”blank” style=”default” background=”#2D89EF” color=”#FFFFFF” size=”3″ wide=”no” center=”no” radius=”auto” icon=”” icon_color=”#FFFFFF” text_shadow=”none” desc=”” onclick=”” rel=”” title=”” id=”” class=””]Meld u aan voor het gratis Syn-posium[/su_button]

Over de sprekers

JC-Electronics spreekt uit ervaring over de verschillende fasen van snelle groei en de uitdagingen die het daarbij is aangegaan. Deze internationale speler op het gebied van industriële elektronica levert een bijdrage aan de circulaire economie door gebruikte en defecte elektronica voor bedrijven en fabrieken te reviseren en hier service op te verlenen.

Het bedrijf is in 2006 opgericht door Jannes Cruiming en Gerard Katje vanaf een zolderkamer. Al na één jaar verhuisden ze met vijf medewerkers naar een groter pand op het industrieterrein in Marum. In 2010 groeide het bedrijf wederom uit zijn jasje en werd het naastgelegen pand aangekocht. JC-Electronics bleef maar groeien en met ondertussen 110 medewerkers, werd in 2015 opnieuw meer ruimte bijgekocht en gehuurd. Na een grondige verbouwing wordt in 2017 het huidige bedrijfspand in Leek betrokken. Op dit moment er ruim 220 medewerkers aan het dagelijks bedienen van klanten in meer dan 100 landen.

Eerste spreker tijdens het syn-posium is Sander Vegt, teamlead ICT bij JC-Electronics. Onderwerpen die Sander bespreekt zijn onder andere:

 • Welke fasen heeft het bedrijf doorlopen in groei en automatisering?
 • Voor welke uitdagingen staat het bedrijf nu?
 • Welke visie heeft JC-Electronics op de toekomst en welke rol speelt automatisering daarin?
 • + een demonstratie door Stefan van Oosten, implementatiemanager bij Syntri ERP, over de wijze waarop Syntri de workflow bij JC-Electronics ondersteunt.

 

Mark Hoogenboom is architect, workshop facilitator en docent.
Mark maakt zich druk over hoe ondernemingen mee kunnen in de volgende industriële revolutie: Industrie 4.0. Die gaat o.a. over Big Data, analyse, IoT, sensoren en Artificial Intelligence. In een speciaal voor het Syn-posium ingerichte workshop
 daagt Mark Hoogenboom u uit om na te denken over uw eigen visie op groeien, en dan specifiek over groeien met behulp van data.

Weten hoe wij de vertaalslag voor
jouw bedrijf kunnen maken?

Bij Syntri ERP werken nuchtere, enthousiaste en doelgerichte ontwikkelaars die de doorvertaling kunnen maken van jouw behoefte naar slimme oplossingen. Zodat jij je kunt richten op jouw organisatie en doelen. Nieuwsgierig geworden? Onze vertalers helpen je graag!