Vragen? Bel: 0528 82 00 50

NIEUW: Koppeling Scan Sys en fiattering

Verregaande automatisering van inkoopfacturen en fiattering

Syntri ERP introduceert een koppeling met de software van Scan Sys, waardoor de geautomatiseerde verwerking van inkoopfacturen en fiattering direct gematcht wordt met inkoopgegevens in het ERP.

 ‘De scans van inkoopfacturen vanuit Scan Sys matchen dankzij tekstherkenning met de betreffende inkooporderregels in ons ERP. Zelfs als er meerdere inkoopfacturen binnenkomen die horen bij één inkooporder,’ vertelt Gert Scholten van Syntri ERP. ‘Dankzij de koppeling met Scan Sys hoeven onze klanten inkoopfacturen niet meer handmatig over te nemen in Syntri.’

Inkoopfacturen worden automatisch gekoppeld aan de juiste crediteur en vergeleken met de aanwezige inkooporder. Eventuele verschillen worden zo direct gesignaleerd. De koppeling biedt snelheid, kostenefficiëntie en een minimale kans op (menselijke) fouten. ‘Bijkomend voordeel is dat onze procuratiefunctionaliteit ook kan worden opgenomen in de automatisering,’ aldus Gert. ‘Degenen die hun fiat moeten geven krijgen bericht met de melding dat een factuur klaarstaat ter goedkeuring. Pas na fiattering wordt de boeking in de administratie gedeblokkeerd. De volledige audit trail is vervolgens inzichtelijk.’

Scan Sys is met name voordelig voor bedrijven die jaarlijks 2500 inkoopfacturen of meer verwerken.

Interesse in de koppeling met Scan Sys? Neem contact op met Syntri ERP via info@syntri.nl of bel 0528 82 00 50.

Weten hoe wij de vertaalslag voor
jouw bedrijf kunnen maken?

Bij Syntri ERP werken nuchtere, enthousiaste en doelgerichte ontwikkelaars die de doorvertaling kunnen maken van jouw behoefte naar slimme oplossingen. Zodat jij je kunt richten op jouw organisatie en doelen. Nieuwsgierig geworden? Onze vertalers helpen je graag!