Webinar geautomatiseerde factuurverwerking en matching met Syntri ERP & ImageCapture

Op 10 september organiseert Scansys voor gebruikers van Syntri ERP een webinar: Geautomatiseerde factuurverwerking en matching met Syntri ERP & ImageCapture. Ontdek hoe eenvoudig u de inkomende facturenstroom digitaal kunt verwerken met behulp van ImageCapture software!

In een uur tijd laat accountmanager Vinçon Estourgie u zien hoe gemakkelijk u tijd kunt besparen op het inboeken, matchen met bestellingen en digitaal archiveren van uw facturen. ImageCapture software maakt hierbij gebruik van alle beschikbare data in uw Syntri administratie. Daarbij sluit onze software ook naadloos aan op de workflow voor het goedkeuren van facturen in Syntri ERP.

Wilt u hierbij aanwezig zijn? Klik hier om u aan te melden.