Vragen? Bel: 0528 82 00 50

Webinar: Geautomatiseerde factuurverwerking

Op 10 september organiseerden Scan Sys en Syntri ERP het webinar: Geautomatiseerde factuurverwerking met Syntri ERP. In een uurtje laat accountmanager Vinçon Estourgie van Scan Sys je zien hoe je gemakkelijk tijd kunt besparen op het inboeken, controleren, matchen en digitaal archiveren van facturen door het proces van factuurverwerking te automatiseren met onze software. Natuurlijk sluit de software ook naadloos aan op de workflow voor het goedkeuren van facturen in ‘Syntri’.

Webinar geautomatiseerde factuurverwerking en matching met Syntri ERP ImageCapture

Heb je nog vragen naar aanleiding van het webinar? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Weten hoe wij de vertaalslag voor
jouw bedrijf kunnen maken?

Bij Syntri ERP werken nuchtere, enthousiaste en doelgerichte ontwikkelaars die de doorvertaling kunnen maken van jouw behoefte naar slimme oplossingen. Zodat jij je kunt richten op jouw organisatie en doelen. Nieuwsgierig geworden? Onze vertalers helpen je graag!