Vragen? Bel: 0528 82 00 50

Geen gegevens meer overtypen, maar gelijk aan de slag met de Syntri System Integrator!

Goed nieuws voor onze klanten! Via de Syntri System Integrator is het mogelijk om het proces van bestelling, verkooporder, pakbon, verkoopfactuur en inkoopfactuur volledig te digitaliseren. Je hoeft dus geen mailtjes meer te versturen die vervolgens overgetypt moeten worden en ook het handmatig invoeren van een bevestigde leverdatum is verleden tijd.

Vanaf deze zomer hebben we hard gewerkt aan de totstandkoming van een koppeling met Gatewise. Gatewise koppelt de aangesloten ERP-systemen via het Smart Connect Supplier Network (SCSN) met zowel klanten als leveranciers in de maakindustrie.

Via deze video willen we jullie laten zien hoe eenvoudig je tijd kunt besparen en fouten kunt voorkomen bij de dagelijkse processen van bestelling tot factuur. Syntri geeft grip!

Weten hoe wij de vertaalslag voor
jouw bedrijf kunnen maken?

Bij Syntri ERP werken nuchtere, enthousiaste en doelgerichte ontwikkelaars die de doorvertaling kunnen maken van jouw behoefte naar slimme oplossingen. Zodat jij je kunt richten op jouw organisatie en doelen. Nieuwsgierig geworden? Onze vertalers helpen je graag!