Vragen? Bel: 0528 82 00 50

Kennis update!

Is uw kennisniveau van Syntri toe aan een update?

Om Syntri up-to-date te houden ontvangt u van ons met regelmaat updates. Maar hoe zit het met u zelf? Met uw  kennisniveau van Syntri? Heeft dat ook niet af en toe een update nodig? U werkt misschien al geruime tijd met het ERP pakket maar kent u alle functionele mogelijkheden wel? En bent u voldoende op de hoogte van de nieuwe functionaliteiten binnen Syntri?

De laatste tijd horen we steeds vaker van gebruikers van Syntri dat ze relevante kennis missen: “Kan dat ook dan? Waarom wist ik dat niet?” Ze werken al jaren met het ERP systeem en doen het al jaren op dezelfde manier. Maar de wereld verandert en Syntri ook. Er is de afgelopen jaren veel functionaliteit bijgekomen die het werken met Syntri kan vergemakkelijken. Soms betreft het functionaliteit in Syntri zelf, soms een app en soms een koppeling met ander software pakket. Maar in alle gevallen kan het helpen uw werk te versnellen en te vergemakkelijken.

Recent hebben we samen met Scansys een webinar georganiseerd waarin het gebruik van Scansys, gekoppeld aan Syntri, centraal stond. Voor de deelnemers van het webinar was dit een zeer informatieve kennisbijeenkomst. Het komende jaar willen we meer kennisbijeenkomsten gaan organiseren. De vorm waarin we dat doen kan verschillen: een webinar voor gebruikers van verschillende klanten over een speciaal onderwerp, een webinar voor alleen uw bedrijf, een serie vlogs, een specifieke opleiding op uw bedrijf…..het is allemaal mogelijk. Hebt u als gebruiker voorkeur voor een speciale vorm of een speciaal onderwerp? Laat het vooral weten en neem contact op met Hessel Homme Riemersma (h.h.riemersma@syntri.nl of 0528-820055).

(17-12-2020)

Weten hoe wij de vertaalslag voor
jouw bedrijf kunnen maken?

Bij Syntri ERP werken nuchtere, enthousiaste en doelgerichte ontwikkelaars die de doorvertaling kunnen maken van jouw behoefte naar slimme oplossingen. Zodat jij je kunt richten op jouw organisatie en doelen. Nieuwsgierig geworden? Onze vertalers helpen je graag!