Vragen? Bel: 0528 82 00 50

Syntri vanuit de webbrowser

Wilt u ook graag op andere locaties dan vanaf kantoor toegang tot Syntri?

Per 1 december jl. is het mogelijk geworden om Syntri ook vanuit de browser te benaderen. Voor gebruikers van Syntri die veel op locatie of vanuit huis werken is dit groot nieuws. Het is zelfs mogelijk om Syntri vanuit een browser op de tablet te benaderen. U houdt de beschikking over (bijna) dezelfde functionaliteit en dezelfde schermen, gewoon zoals u gewend bent. Op een enkel gebied werkt het net iets anders omdat webtechnologie iets anders werkt dan de al oude client-server techniek. Voorbeelden hiervan zijn het toevoegen en slepen van bijlagen en e-mailberichten.

Anne Kingma, mede-directeur van Syntri ERP: “Wij zijn zeer verheugd over deze ontwikkeling. Het biedt gebruikers van Syntri meer mogelijkheden om gemakkelijk en beveiligd met Syntri te werken. Op kantoor, vanuit huis, onderweg, zolang je maar een browser hebt op een device met een internetverbinding kun je inloggen en met Syntri werken. RDP, Citrix en andere inlogmethoden zijn zo niet meer nodig.”

Bent u geïnteresseerd in deze oplossing om toegang te krijgen via de browser? Neem voor de mogelijkheden contact op met Anne Kingma (a.j.kingma@syntri.nl of 0528-820050) en vraag naar de voorwaarden.

(17-12-2020)

Weten hoe wij de vertaalslag voor
jouw bedrijf kunnen maken?

Bij Syntri ERP werken nuchtere, enthousiaste en doelgerichte ontwikkelaars die de doorvertaling kunnen maken van jouw behoefte naar slimme oplossingen. Zodat jij je kunt richten op jouw organisatie en doelen. Nieuwsgierig geworden? Onze vertalers helpen je graag!