Vragen? Bel: 0528 82 00 50

Koppeling Syntri met Office365

Gebruikers van Syntri weten dat Syntri naadloos koppelt met MS Office programma’s als Outlook, Word en Excel. Microsoft, ontwikkelaar van Office, heeft in zijn ambitie om klanten naar de cloud te brengen Office365 ontwikkeld: alle Office pakketten als voorheen maar dan volledig in de cloud beschikbaar. Deze verandering van Microsoft betekende voor de koppeling van Syntri met MS Office een forse aanpassing. Deze hebben wij de afgelopen maanden uitgevoerd en momenteel zitten we in de testfase. Begin volgend jaar komt de koppeling beschikbaar voor klanten die met Office365 willen werken. Wij brengen voor de koppeling zelf geen kosten in rekening. Voor de installatie en implementatie rekenen we een vast bedrag van € 2.000. Meer informatie geven we u graag in een persoonlijk gesprek.

Weten hoe wij de vertaalslag voor
jouw bedrijf kunnen maken?

Bij Syntri ERP werken nuchtere, enthousiaste en doelgerichte ontwikkelaars die de doorvertaling kunnen maken van jouw behoefte naar slimme oplossingen. Zodat jij je kunt richten op jouw organisatie en doelen. Nieuwsgierig geworden? Onze vertalers helpen je graag!