Vragen? Bel: 0528 82 00 50

Syntri weer geslaagd voor ISO27001!

Als ondernemer kun je tegenwoordig de snelle en complexe ICT-ontwikkelingen niet meer allemaal zelf bijhouden. Daarvoor vertrouw je op de expertise van de ICT-leveranciers waarmee je samen werkt. Wij bij Syntri ERP doen elke dag weer ons uiterste best om door klanten aan ons toevertrouwde informatie zorgvuldig te behandelen, genormeerd en veilig op te slaan.
Om deze inzet naar buiten toe zichtbaar te maken, hebben we vorig jaar het ISO27001 certificaat behaald. Eenmaal behaald wil niet zeggen voor altijd behaald. Elk jaar moeten we opnieuw aantonen dat we het certificaat waard zijn. Afgelopen november zijn we weer met glans geslaagd!

Weten hoe wij de vertaalslag voor
jouw bedrijf kunnen maken?

Bij Syntri ERP werken nuchtere, enthousiaste en doelgerichte ontwikkelaars die de doorvertaling kunnen maken van jouw behoefte naar slimme oplossingen. Zodat jij je kunt richten op jouw organisatie en doelen. Nieuwsgierig geworden? Onze vertalers helpen je graag!