Vragen? Bel: 0528 82 00 50

Stay safe: doe een security audit

Veiligheid van informatie en van systemen is heel belangrijk. Maar hoeveel aandacht krijgt dat bij u? Hoe systematisch bent u bezig met het veiliger en weerbaarder maken van uw processen en systemen voor aanvallen of verlies van belangrijke data? Om het maar even plat te slaan: uw bedrijfsinformatie is als de aorta in uw lichaam: daar ben je zuinig op!


Om u als klant meer inzicht te geven in de mate van beveiliging van uw netwerk- en informatiesystemen bieden wij u vanaf volgend jaar een security audit aan. Deze audit zal planmatig door uw ICT-landschap lopen. We starten met een inventariserend gesprek om verwachtingen af te stemmen en uw informatie- en securitybeleid te bespreken. Van daaruit plannen we de dag en onderzoeken uw soft- en hardwaresystemen, uw netwerk en alles wat aan uw netwerk is gekoppeld. Aan het eind van de dag maken we een verslag met acties ter verbetering. Deze bespreken we dan ook. Wij brengen voor deze dag een vast bedrag van € 1.500 in rekening.

Weten hoe wij de vertaalslag voor
jouw bedrijf kunnen maken?

Bij Syntri ERP werken nuchtere, enthousiaste en doelgerichte ontwikkelaars die de doorvertaling kunnen maken van jouw behoefte naar slimme oplossingen. Zodat jij je kunt richten op jouw organisatie en doelen. Nieuwsgierig geworden? Onze vertalers helpen je graag!