Vragen? Bel: 0528 82 00 50

De nieuwe Syntri urenregistratie app

Klanten van Syntri ERP kunnen binnenkort kiezen voor een nieuwe manier van uren schrijven: via de urenregistratie app. De functionaliteit om uren te schrijven op zich is niet nieuw. De urenregistratie module is zo oud als Syntri zelf. In Syntri kun je op diverse manieren uren schrijven: bijvoorbeeld rechtstreeks in de urenregistratie module, via start/stop in een workflowactie of met behulp van scanners in de productie. Aan deze manieren hebben we nu een nieuwe manier  toegevoegd:  urenregistratie via de app. Dat is heel handig als je uren wilt schrijven, maar niet de beschikking hebt over een computer of laptop. Bijvoorbeeld onderweg, of in de productie. De app, die werkt op IOS en Android, is geschikt voor zowel de smartphone als de tablet.

In de app kun je uren registreren op workflow-acties die je ter plekke aanmaakt, maar ook op bestaande workflow-acties. Bestaande workflowacties zijn ook te wijzigen. De app geeft de workflow-acties eenvoudig en overzichtelijk weer in verschillende tijdviews. Naast zelf uren schrijven kun je ook uren en workflowacties zoeken in het zoekscherm. In dit zoekscherm zitten ook enkele filters.

Interesse in de koppeling met Scan Sys? Neem contact op met Syntri ERP via info@syntri.nl of bel 0528 82 00 50.

Weten hoe wij de vertaalslag voor
jouw bedrijf kunnen maken?

Bij Syntri ERP werken nuchtere, enthousiaste en doelgerichte ontwikkelaars die de doorvertaling kunnen maken van jouw behoefte naar slimme oplossingen. Zodat jij je kunt richten op jouw organisatie en doelen. Nieuwsgierig geworden? Onze vertalers helpen je graag!