Vragen? Bel: 0528 82 00 50

Opleidingen

Een heel belangrijk onderdeel van iedere implementatie, is de opleiding van je medewerkers die met Syntri gaan werken. Deze opleiding doen we het liefst bij jou op locatie in de testomgeving van jullie eigen Syntri inrichting, zodat de voorbeelden en opdrachten die we gebruiken herkenbaar zijn. We bieden deze opleiding op verschillende manieren aan en stemmen dit altijd met je af zodat het optimaal aansluit bij jullie wensen.

Denk hierbij aan:

  • Opleiding bij jullie op locatie;
  • 1-op-1 training;
  • Online

Ook na de implementatie blijft het mogelijk om jezelf of je collega’s te trainen via een door Syntri verzorgde opleiding. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor nieuwe collega’s die nog niet eerder hebben gewerkt met Syntri. Maar ook bij de implementatie van nieuwe oplossingen of gewoon omdat je je kennis wilt verreiken.

Voor de doorgewinterde Syntri gebruiker organiseren we ook webinars om in korte sessies nieuwe functionaliteiten te laten zien en te bespreken. Tijdens deze webinars geven we zoveel mogelijk tips en tricks en laten we zien hoe je het dagelijks gebruik van Syntri nog leuker en gemakkelijker kan maken.