Vragen? Bel: 0528 82 00 50

Klaar met overtypen?

Syntri System Integrator

Van je klant of leverancier ontvang je een mail met informatie die je eerst moet overtypen in je ERP pakket. Dit overtypen is tijdrovend en levert geen toegevoegde waarde in je proces. Gelukkig kun je dit via de Syntri System Integrator automatisch laten gaan.

Via deze System Integrator is het mogelijk om het proces van bestelling, verkooporder, pakbon, verkoopfactuur en inkoopfactuur volledig te digitaliseren. Dat betekent dat het overtypen van deze informatie verleden tijd is.

We maken voor deze koppeling gebruik van een provider (Gatewise van ECI) die is aangesloten op het Smart Connected Supplier Network (SCSN). Door gebruik te maken van deze provider zorgen we ervoor dat je niet alleen informatie kunt uitwisselen met leveranciers en klanten die gebruik maken van Syntri, maar ook met leveranciers en klanten die gebruik maken van een ander ERP pakket dat is aangesloten bij Gatewise.

Wil je zien hoe je eenvoudig tijd kunt besparen en fouten kunt voorkomen bij de dagelijkse processen van bestelling tot factuur? Bekijk dan de onderstaande video!