Maak kennis met onze vertalers

Stefan van Oosten

Senior consultant
Implementatiemanager

“Een nuchtere noorderling”. En: “Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg”. Ik denk dat ik mij het beste zo kan omschrijven, al is een beetje gek ook niet altijd verkeerd. Vanaf 2006 ben ik binnen Syntri ERP gegroeid naar mijn huidige werk als senior projectmanager en ‘vertaler’. Het achterhalen van de werkelijke klant behoefte en deze vertalen naar een functionele geautomatiseerde oplossing blijft een magisch proces. Hier probeer ik op een open, eerlijke, analytische en praktische wijze invulling aan te geven. Ik geniet van mooie inhoudelijke gesprekken met de klant.

Privé kan ik erg genieten van mijn drie puberende tieners in hun strijd naar volwassenheid. Ter ontspanning ben ik veel op de racefiets te vinden: lekker rondjes broezen door het Grunneger landschap!

Gert Scholten

Technisch manager
Senior consultant
In mijn al lange loopbaan bij Syntri ERP heb ik diverse rollen gehad. Daarbij heb ik Syntri zowel als organisatie en pakket zien groeien tot het niveau van vandaag. Naast vertaler ben ik eindverantwoordelijk voor de technische achterkant van het pakket. Ook ben ik vanuit mijn rol als Product Owner nauw betrokken bij nieuwe functionele ontwikkelingen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om creatief bezig te zijn en produceer ik mijn eigen muziek. Op sportief vlak ben ik een fanatieke amateurwielrenner en vermaak ik me regelmatig met een rondje Fryslân.

Hessel Homme Riemersma

Senior consultant
Hessel Homme, jaja, een dubbele voornaam! Ik ben vernoemd naar mijn twee pake’s, net als ik ook allebei echte Friezen. In 2013 ben ik bij Syntri ERP als ontwikkelaar en vertaler aan het werk gegaan. Naast mijn taak als vertaler ben ik ook verantwoordelijk voor een tweetal webapplicaties en is het mijn missie om de kwaliteit van onze oplossingen elke dag weer op een hoger niveau te krijgen. Naast mijn werk ben ik redelijk sportief (hardlopen/volleybal/zwemmen). Als volleybaltrainer probeer ik het beste uit mijn speelsters en team te halen waarbij het resultaat niet alleen draait om punten maar ook om persoonlijke ontwikkeling en plezier in het spel.

Harold Bunskoek

Consultant
Software ontwikkelaar

Al sinds vorig millennium ontwikkel ik met Delphi applicaties voor de zakelijke markt. Na diverse omzwervingen door Nederland ben ik uiteindelijk bij Syntri ERP belandt om daar in de rol van vertaler meer betrokken te zijn bij de vertaling van praktijk (van de klant) naar techniek. Daarnaast ben ik ook nog bezig met een stukje ontwikkeling.

In tegenstelling tot een groot aantal van mijn collega’s ben ik niet in het bezit van een fiets, maar sta liever op de ski’s in een winterlandschap. Mijn vrije tijd besteed verder ik graag met mijn vriendin in het buitenland, of kijk naar nieuwe toepassingen zoals blockchain technologie en kunstmatige intelligentie.

Brochure

Vraag hier onze
brochure aan