Syntri ERP: Visie en Missie

  

Visie

Informatietechnologie verandert in hoog tempo de wereld en de wijze waarop mensen en bedrijven werken en samenwerken. Bedrijven in de maakindustrie omarmen deze verandering meer en meer. Belangrijke succesfactor daarbij is de ontwikkeling van en samenwerking tussen bedrijfs- en procesautomatisering, zowel op bedrijfsniveau als in de keten. Syntri ERP wil, tezamen met partners, met de ontwikkeling en toepassing van smart-workflow ERP in (Noord-) Nederland bijdragen aan een automatiseringsomgeving die maakbedrijven helpt voorspellend en versnellend te produceren.

De ambitie van Syntri ERP is daarbij:

  • relaties met bestaande klanten zowel te verdiepen als verbreden;
  • relaties met nieuwe “middelgrote” project- en/of ordergestuurde maakbedrijven op te bouwen;
  • verder te bouwen aan een netwerk van ICT-partners om kennis te delen en synergie te creëren voor klanten;
  • jaarlijks stabiel te blijven ontwikkelen en groeien.

  

Missie

Wij willen internationaal opererende (Noord-)Nederlandse project- en/of ordergestuurde maakbedrijven helpen voorspellend en versnellend te zijn. Wij willen werk uit handen nemen door zowel informatiestromen als bedrijfsprocessen te automatiseren en iedere medewerker op het juiste moment van volledige en actuele informatie te voorzien. Dit doen wij, vanuit onze visie op de Syntri Connected World, met onze op de situatie flexibel ingerichte smart-workflow-ERP.

Belangrijke dragers van succes zijn voor ons een duurzame klantrelatie, innovatieve en klantgerichte dienstverlening, betrouwbaarheid en besef van waarde. Maar daarnaast en bovenal natuurlijk ook ons plezier in het samenwerken! Zowel bedrijfsprocessen bij klanten als ICT ontwikkelingen veranderen in hoog tempo. Vanwege het continue karakter van deze verandering werken wij intensief samen met onze klanten op basis van vaste uren-contracten en met frequente releases.