Webinar #4 “Managementrapportages”

Het verkrijgen van de juiste stuurinformatie is belangrijk om grip te hebben op je bedrijf. Kwalitatieve en tijdige stuurinformatie geeft je de mogelijkheid processen (bij) te sturen. In Syntri hebben we daarom veel aandacht besteed aan enkele modules die je inzicht geven in hoe het gaat.

Syntri beschikt over rapportages die je op basis van vóórgedefinieerde lijsten informeren. Syntri geeft deze lijstrapportages weer in een tabelvorm waarvan je de kolommen zelf kunt kiezen en groeperen. Ook kun je op basis van de gegevens in de tabel eenvoudig en snel zelf grafieken samenstellen.

Naast de lijstrapportages kent Syntri ook een indicatoren- en decompositiemodule. In de indicatorenmodule leg je je eigen KPI’s (kritische prestatie indicatoren) vast. Deze KPI’s meten aan de hand van vooraf ingestelde grenswaarden en meetfrequenties de status van de processen die voor jou belangrijk zijn. In één totaal KPI-overzicht zie je met kleuren (rood-oranje-groen) welke processen goed gaan en aan welke processen je aandacht moet geven. 

De decompositiemodule biedt je de mogelijkheid snel diepe en geavanceerde analyses te maken van heel veel gegevens uit grote tabellen. Syntri heeft alle mogelijkheden om te analyseren vooraf al voor je uitgerekend. Daardoor is de informatie de je wilt weten, of dat nu van links naar rechts is of van rechts naar links (etc.) direct visueel beschikbaar.

De drie genoemde rapportagevormen zijn samen te brengen in een persoonlijk of functiegebonden dashboard. Syntri biedt hiermee in één oogopslag persoonsgebonden inzicht! Lekker makkelijk.

Bekijk onderstaande video om het webinar terug te kijken.