Wat klanten over ons zeggen

ERP voor de maakindustrie

Laserworx maakt stap vooruit met smart ingerichte productie

Laserworx (Leek) is een modern lasersnijbedrijf dat producten snijdt, kant, zet en bewerkt in opdracht van klanten. Voor dat alles staat een modern machinepark ter beschikking.

Directeur en eigenaar Wim Oostra is trots op wat hij in de paar jaar sinds de start van zijn bedrijf al heeft bereikt. Maar het is niet genoeg, het moet sneller en dus “smarter”! Het nieuwe machine park is mooi maar moet efficiënt worden aangestuurd en gebruikt. Net als de organisatie. Daarom heeft hij met ERP leverancier Syntri ERP, machine(software)leverancier Bystronic en webportal ontwikkelaar Smartparts een plan bedacht om zowel organisatie als productie smart in te richten.

Lees meer »
ERP voor de maakindustrie

Veldink4Kids: automatisering verbetert klanttevredenheid!

Meer klanttevredenheid door meer automatisering? “Ja!” zegt Arnold van Zuijlekom, managing director bij Veldink4Kids. “Het proces bij ons is vanaf het begin in gesprek met de klant zodanig geautomatiseerd dat fouten in specificaties bijna niet meer voorkomen. En daardoor zijn we meer dan ooit in staat te leveren wat we afspreken. En vanuit de workflow in Syntri hebben we grip op ons proces. Door die grip kunnen we ook op tijd volgens afspraak leveren”.

Lees meer »

Weten hoe wij de vertaalslag voor
jouw bedrijf kunnen maken?

Bij Syntri ERP werken nuchtere, enthousiaste en doelgerichte ontwikkelaars die de doorvertaling kunnen maken van jouw behoefte naar slimme oplossingen. Zodat jij je kunt richten op jouw organisatie en doelen. Nieuwsgierig geworden? Onze vertalers helpen je graag!

Brochure

Vraag hier onze
brochure aan