Wat klanten over ons zeggen

ERP voor de maakindustrie

Laserworx maakt stap vooruit met smart ingerichte productie

Laserworx (Leek) is een modern lasersnijbedrijf dat producten snijdt, kant, zet en bewerkt in opdracht van klanten. Voor dat alles staat een modern machinepark ter beschikking.

Directeur en eigenaar Wim Oostra is trots op wat hij in de paar jaar sinds de start van zijn bedrijf al heeft bereikt. Maar het is niet genoeg, het moet sneller en dus “smarter”! Het nieuwe machine park is mooi maar moet efficiënt worden aangestuurd en gebruikt. Net als de organisatie. Daarom heeft hij met ERP leverancier Syntri ERP, machine(software)leverancier Bystronic en webportal ontwikkelaar Smartparts een plan bedacht om zowel organisatie als productie smart in te richten.

Lees meer »

JC-Electronics

“Door de snelle groei van ons bedrijf was het belangrijk dat we gericht en volgens planning een nieuw ERP-fundament konden leggen. De mensen van Syntri ERP gaan commitment en verbinding aan. Al tijdens de implementatie zien we efficiëntie- en kwaliteitsvoordelen ontstaan door het werken met (de workflow van) Syntri.”

Elbo Technics

“Klanten van ons hebben leidende posities in hun markten. Mede door Syntri zijn wij in staat om aan hun hoge (veelal medisch georiënteerde) kwaliteitseisen m.b.t. zowel product als proces te voldoen.”

Hegin Metal Finishing

“Syntri koppelde onze orderentry aan het ERP systeem van onze klant. Door deze kwaliteit vaste orderintake realiseren wij een kortere doorlooptijd en meer efficiëntie in onze orderstroom.”

Resato International

“De geïntegreerde workflow van Syntri ondersteunt onze procesvoering en helpt ons uiterst actiegericht en efficiënt te werken. Met Syntri ERP hebben wij ons rendement structureel verbeterd.”

Weten hoe wij de vertaalslag voor
jouw bedrijf kunnen maken?

Bij Syntri ERP werken nuchtere, enthousiaste en doelgerichte ontwikkelaars die de doorvertaling kunnen maken van jouw behoefte naar slimme oplossingen. Zodat jij je kunt richten op jouw organisatie en doelen. Nieuwsgierig geworden? Onze vertalers helpen je graag!

Brochure

Vraag hier onze
brochure aan