Vragen? Bel: 0528 82 00 50

Consultancy

In deze dynamische wereld hebben we continu te maken met veranderingen. Veranderingen die van invloed zijn op je bedrijf én medewerkers. Inzichten, processen, technieken en systemen veranderen. Dat geldt ook voor de inrichting van je ERP systeem. Niet meegaan in deze veranderingen is eigenlijk geen optie. Maar gelukkig hoef je het niet helemaal alleen te doen. Als het gaat om de veranderingen die je processen en organisatie aangaan, denken we graag met je mee. We nemen je bij de hand en zorgen ervoor dat zaken waar nodig worden verwerkt in Syntri.

Onze ‘vertalers’ zijn op de hoogte van jouw bedrijfsprocessen en kunnen daardoor meedenken over eventuele problemen en uitdagingen. Ze zoeken samen met jou naar de juiste richting en oplossingen. Onze vertalers stellen kritische vragen om een weloverwogen advies te kunnen geven.

Soms vertaalt dit advies zich in aanpassingen van Syntri. Maar soms ook niet. Zo kunnen we ook een organisatorisch advies geven of het advies op zoek te gaan naar een specialist op een deelterrein buiten onze expertise of vaardigheid.

Bij aanpassingen van Syntri gaan we verder dan het aanvinken van hokjes. We kijken ook naar de gevolgen voor je andere afdelingen en processen, zodat je later niet voor verrassingen komt te staan. Verzoeken en veranderingen leggen we vast in de “Syntri Customer Support”. Vanuit Syntri heb je hier toegang tot en kun je zelf eveneens nieuwe verzoeken indienen en de status van een verandering monitoren.

Heb je vragen? Onze vertalers staan voor je klaar!