Vragen? Bel: 0528 82 00 50

Actueel

ERP voor de maakindustrie

Laserworx maakt stap vooruit met smart ingerichte productie

Laserworx (Leek) is een modern lasersnijbedrijf dat producten snijdt, kant, zet en bewerkt in opdracht van klanten. Voor dat alles staat een modern machinepark ter beschikking.

Directeur en eigenaar Wim Oostra is trots op wat hij in de paar jaar sinds de start van zijn bedrijf al heeft bereikt. Maar het is niet genoeg, het moet sneller en dus “smarter”! Het nieuwe machine park is mooi maar moet efficiënt worden aangestuurd en gebruikt. Net als de organisatie. Daarom heeft hij met ERP leverancier Syntri ERP, machine(software)leverancier Bystronic en webportal ontwikkelaar Smartparts een plan bedacht om zowel organisatie als productie smart in te richten.

Lees meer »
Nieuws

NIEUW: Koppeling Scan Sys en fiattering

Syntri ERP introduceert een koppeling met de software van Scan Sys, waardoor de geautomatiseerde verwerking van inkoopfacturen en fiattering direct gematcht wordt met inkoopgegevens in het ERP.

Lees meer »
Nieuws

‘Businesscase JC-Electronics

Het verhaal van JC-Electronics leest als een jongensboek. Twee mannen starten in 2006 in een zolderkamer met het reviseren van gebruikte elektronica. Bijna tien jaar later telt hun techbedrijf ruim 100 werknemers.

Lees meer »

Weten hoe wij de vertaalslag voor
jouw bedrijf kunnen maken?

Bij Syntri ERP werken nuchtere, enthousiaste en doelgerichte ontwikkelaars die de doorvertaling kunnen maken van jouw behoefte naar slimme oplossingen. Zodat jij je kunt richten op jouw organisatie en doelen. Nieuwsgierig geworden? Onze vertalers helpen je graag!

Brochure

Vraag hier onze
brochure aan