Vragen? Bel: 0528 82 00 50

Implementatie

Om met Syntri aan de slag te gaan, is een goede implementatie essentieel. Niet alleen zodat je weet hoe het systeem werkt, maar ook om te zorgen dat het systeem precies is afgesteld op jouw wensen en behoeftes. Tijdens een aantal gesprekken vertalen onze ‘vertalers’ (consultants) jouw bedrijfsprocessen naar een optimale inrichting van Syntri. Na een eerste quick scan, starten we met een basisinstallatie bij jou op locatie. Gedurende het gehele implementatietraject (inrichten en finetunen) vertaalt onze vertaler jouw wensen naar de functionaliteiten van Syntri en maakt deze direct beschikbaar. Op deze manier word je direct meegenomen in de gemaakte keuzes voor de inrichting van het systeem en kunnen we eerder bijsturen waar nodig. Dit voorkomt extra werk later in het proces. De modulaire opbouw van Syntri geeft je ook de mogelijkheid om een gefaseerde implementatie uit te voeren.

Tijdens de implementatie wordt Syntri door de vertaler op meerdere niveaus geconfigureerd. De modules hebben veel mogelijkheden waardoor we alles kunnen afstemmen en afstellen op het gewenste gebruik.

Wanneer we de Syntri workflow voor je gaan inrichten, komt alles echt tot leven. We modelleren je echte werkprocessen in Syntri en verdelen de processtappen over postvakken van afdelingen, functies, personen en andere stappen in het proces. We beschikken over een groot aantal standaard workflows die als basis kunnen dienen voor een snelle start tijdens de implementatie.

Wat verwachten we van jou als klant?

Een nieuw ERP systeem implementeren is zeker geen kwestie van lekker achterover zitten en afwachten. Je moet het proces daarom niet onderschatten. We hebben jouw input ook zeker nodig. Hoe actiever jouw rol tijdens de implementatie, hoe meer invloed je hebt en hoe groter de acceptatie in jouw organisatie.

Vanuit Syntri ERP adviseren we je daarom een vast intern aanspreekpunt aan te wijzen en deze persoon gedurende de implementatie voldoende vrij te maken. Het aanspreekpunt is er niet alleen voor ons als vertalers, maar vooral ook voor je eigen medewerkers. Het interne aanspreekpunt vormt samen met de proceseigenaren een projectgroep. De volledige projectgroep overziet alle bedrijfsprocessen en kan samen met onze vertaler de juiste keuzes maken als het gaat om de inrichting van Syntri .