• Gratis demo?
  • Volledige tour van het Syntri Dashboard?
  • Advies voor integratie in uw omgeving? 

Direct contact? Bel: 0528-820050

Wat klanten en relaties over ons zeggen

syntri

Martine Goedegebuure

Bos Nieuwerkerk | Heat Matrix

Betrokken en geïnteresseerd, eager als het om implementeren gaat. Syntri ERP implementeert strak volgens de vooraf gezamenlijk opgestelde blauwdruk van ons bedrijf en onze processen. Het ERP pakket is modulair en standaard maar biedt desondanks veel flexibiliteit bij de inrichting. Syntri legt keuzes en consequenties daarvan voor en helpt bij het hakken van knopen.

syntri

Peter van de Vecht

Hegin Metalfinishing

Syntri ERP koppelde onze orderentry via Gatewise aan het ERP systeem van onze klant. Door deze kwaliteitvaste orderintake realiseren wij een kortere doorlooptijd en meer efficiëntie in onze orderstroom. De geïntegreerde workflow van Syntri ondersteunt onze procesvoering en helpt ons uiterst actiegericht en efficiënt te werken. Met Syntri ERP hebben wij ons rendement structureel verbeterd.

syntri

Lisa van den Brink - Van Wolfswinkel

Elkekastopmaat

Door de groei van ons bedrijf was het belangrijk dat we gericht en volgens planning een nieuw ERP-fundament konden leggen. De mensen van Syntri ERP gaan commitment en verbinding aan. Al tijdens de implementatie zagen we efficiëntie- en kwaliteitsvoordelen ontstaan door het werken met (de workflow van) Syntri.

syntri

Herwin Westra

Veldink4Kids

Syntri ERP koppelde onze productconfigurator Elfsquad aan Syntri en realiseert een continue afstemming tussen Elfsquad, engineering, voorbereiding, inkoop en productie. Dit draagt bij aan onze flexibiliteit, kwaliteit en efficiëntie. Syntri verhoogt klanttevredenheid en faciliteert groei.