Nieuwe vERPakking (en als verrassing ook wat nieuwe functionaliteiten)

Na jarenlang een sterke focus op de technische ontwikkelingen, was Syntri toe aan een nieuwe, eigentijdse look. Onze technische manager Gert Scholten kon het echter niet laten en voegde ook nog een dashboard voor (live) statistieken en metrics toe.

Dashboard voor (live) statistieken en metrics

‘Op het startscherm staan straks alle belangrijke metrics, grafieken en KPI’s. Zo zie je in een oogopslag hoe bijvoorbeeld je project ervoor staat,’ zegt Gert. ‘Van dit dashboard kun je meerdere versies maken. Bijvoorbeeld een voor elk team waarin je werkt, maar ook voor verschillende producten of segmenten.’

Op het startscherm staan straks alle belangrijke metrics, grafieken en KPI’s

Ook nieuw: in de rapportagemodule maak je van elke lijst nu eenvoudig een grafiek. Met een druk op de knop voeg je deze toe aan een dashboard op je startscherm. En werk je graag op twee beeldschermen? Geen probleem: ‘Je kan elke weergave loskoppelen en verslepen naar het tweede scherm.’

in de rapportagemodule maak je van elke lijst nu eenvoudig een grafiek.

Een nieuw en gebruiksvriendelijker design was de opdracht waar Gert in 2017 mee aan de slag ging. De nieuwe look en feel heeft een ‘flat design’, wat het geheel rustiger en overzichtelijker maakt. Er is keuze uit drie verschillende kleurenschema’s. De eerste reacties zijn positief, weet Gert. ‘Nu is het een kwestie van doortesten en een handleiding opstellen. Vervolgens checken de projectmanagers het systeem voor elke klant, zodat alle gegevens er goed in staan voordat het wordt geïntroduceerd in het bedrijf.’

Een nieuw en gebruiksvriendelijker design

Het nieuwe Syntri wordt deze zomer gelanceerd. Uw projectmanager bij Syntri ERP neemt hierover contact met u op. Nu al vragen: neem contact op met Gert Scholten (e.g.scholten@syntri.nl).