Geslaagd uitje daar bij Syntri ERP…..

Geslaagd uitje daar bij Syntri ERP

Het was voor sommigen van ons wel even een uitdaging afgelopen vrijdag 5 oktober: 100 kilometer fietsen door de Drentse natuur. Van Appelscha, waar we fietsen hadden gehuurd, naar Oosterwolde, Veenhuizen, Appelscha, Diever en weer terug naar Appelscha. De schade was slechts één lekke band. Het was prachtig korte broeken weer, echt grandioos! Na het fietsen ging ons bedrijfsuitje verder in Dwingeloo. Bij hotel Wesseling hebben we uitgebreid gedineerd en geborreld.

Na het ontbijt zaterdagochtend zijn we met de auto naar Veenhuizen gegaan en hebben we het Gevangenismuseum bezocht. Daar hebben we een paar uur rond gekeken in de wereld van landlopers, verpaupering, misdaad en straf. Het besef van vrijheid groeit daar werkelijk elke minuut. Ter afsluiting hebben we bij Bitter en Zoet geluncht.

Ja, het was wel weer een geslaagd uitje daar bij Syntri ERP…..