Vragen? Bel: 0528 82 00 50

Workflow integratie Syntri

Je komt op je werk en je start je computer en ERP-systeem op. Op het scherm zie je in één oogopslag al jouw taken voor vandaag. Met Syntri werkt het echt zo. 

De genoemde taken in Syntri komen voort uit de dagelijkse bedrijfsprocessen. Bijvoorbeeld de processen voor offertes, calculatie, inkoop(facturen), productie, pakbonnen, eindcontrole, afwijkingen en meer. Met de workflowmodule organiseert Syntri het afleveren van taken met de juiste informatie op het juiste moment bij de juiste persoon. De workflow werkt op basis van stroomschema’s. Simpel gezegd verbetert de workflow het doorlopen van processen en uitvoeren van taken.

Compleet

De taken in de workflow komen met alle (digitale) informatie die nodig is om de taak goed uit te kunnen voeren. Hierdoor ontstaan er minder vragen op de afdeling of tussen afdelingen, is er minder overleg nodig met collega’s en kunnen loopbewegingen sterk worden beperkt. In Syntri zijn ERP en workflow volledig geïntegreerd. Dat betekent actiegericht werken: zonder het ERP te verlaten, taken snel en goed uitvoeren vanuit één scherm.

Voorbeeld uit offerteproces

Accountmanager A maakt een offerte aan. Wanneer de accountmanager de offerte heeft opgesteld, vinkt hij dit af. Het secretariaat krijgt vervolgens automatisch de taak om de offerte af te drukken en op te sturen. De medewerker op het secretariaat opent de taak vanuit de persoonlijke takenlijst, drukt de offerte af en stuurt deze op. Check! Heeft de potentiële klant binnen twee weken nog niet gereageerd, dan volgt automatisch een signaal naar de accountmanager om de offerte op te volgen.

Inrichting workflow

De workflowmodule is een standaard module. Toch richt Syntri ERP de stroomschema’s bij elke klant op maat in. Wij putten daarbij uit jarenlange ervaring. De workflow past dus perfect op de eigen bedrijfsprocessen. Eenmaal ingerichte workflows zijn bij proceswijzigingen eenvoudig in te richten op de nieuwe situatie.

Kwaliteitshandboek
Met de inrichting van de stroomschema’s in Syntri, vervalt de noodzaak om een kwaliteitshandboek (ISO-certificering) bij te houden. Alles is aantoonbaar in Syntri. Auditeurs kunnen inzicht krijgen in de stroomschema’s.

Wilt u meer informatie: neem gerust contact op met René Oosterhoff via r.oosterhoff@syntri.nl.

Weten hoe wij de vertaalslag voor
jouw bedrijf kunnen maken?

Bij Syntri ERP werken nuchtere, enthousiaste en doelgerichte ontwikkelaars die de doorvertaling kunnen maken van jouw behoefte naar slimme oplossingen. Zodat jij je kunt richten op jouw organisatie en doelen. Nieuwsgierig geworden? Onze vertalers helpen je graag!