Type proces

“Vooraf waren engineering en productie bij ons gescheiden afdelingen. Samenwerking was tijdrovend en leidde door gebrek aan inzicht over en weer tot vertraging, kwaliteitsverlies en extra kosten.”

Syntri ERP: projectsturing én ordersturing

Projectsturing en ordersturing zijn cruciale disciplines binnen bedrijven die ontwikkelen en produceren. Voor sturing van het hele proces is overkoepelend inzicht vereist. Een ontwikkelproces (engineering) vraagt doorgaans om een projectmatige ondersteuning. Een productieproces kan zowel projectmatige als ordermatige ondersteuning vragen. Syntri ondersteunt u als geen ander op beide vlakken. Separaat maar juist ook gecombineerd. Klanten van Syntri ERP werken hierdoor veel efficiënter en behalen meer winst. Syntri faciliteert groei.

Wij verbinden alle schakels in zowel proces als keten

De software van Syntri ERP is standaard, de inrichting is klantspecifiek. Met modules, instellingen, workflow richten wij – samen met u – uw processen in. Uiteraard is maatwerk goed mogelijk. Met de schaalbare Syntri oplossingen worden alle schakels in proces en keten met elkaar verbonden. Zo wordt een juiste en tijdige afstemming geborgd. Een optimale procesinrichting  resulteert zichtbaar in meer resultaat, zowel kwalitatief als kwantitatief. Onze klanten ervaren dit dagelijks. Hoe kunnen wij u helpen?

Wij komen graag bij u langs!

Werkt u projectgestuurd en/of ordergestuurd? Wilt u weten hoe wij uw processen nóg beter kunnen inrichten? Neem gerust contact met ons. Wij luisteren naar uw wensen en lichten de slimme mogelijkheden van Syntri toe. Bel of mail ons voor een afspraak. Wij komen graag bij u langs!