Klanten over Syntri

Wilt u uw organisatie efficiënter laten werken? Lees hier hoe onze opdrachtgevers onze aanpak én de kracht van Syntri ervaren!

Referentie-Syntri-ERP JC-Electronics

“Door de snelle groei van ons bedrijf was het belangrijk dat we gericht en volgens planning een nieuw ERP-fundament konden leggen. De mensen van Syntri ERP gaan commitment en verbinding aan. Al tijdens de implementatie zien we efficiëntie- en kwaliteitsvoordelen ontstaan door het werken met (de workflow van) Syntri.”

JC-Electronics

Referentie-Syntri-ERP-Elbo-Technics

Klanten van ons hebben leidende posities in hun markten. Mede door Syntri zijn wij in staat om aan hun hoge (veelal medisch georiënteerde) kwaliteitseisen m.b.t. zowel product als proces te voldoen.

Elbo Technics

Referentie-Syntri-ERP-Hegin-Metal-Finishing

Syntri koppelde onze orderentry aan het ERP systeem van onze klant. Door deze kwaliteit vaste orderintake realiseren wij een kortere doorlooptijd en meer efficiëntie in onze orderstroom.

Hegin Metal Finishing

Referentie-Syntri-ERP-Resato

De geïntegreerde workflow van Syntri ondersteunt onze procesvoering en helpt ons uiterst actiegericht en efficiënt te werken. Met Syntri ERP hebben wij ons rendement structureel verbeterd.”

Resato International

Ook klant worden? Wij komen graag bij u langs!
Werkt u projectgestuurd en/of ordergestuurd? Wilt u ook weten hoe wij uw processen nóg beter kunnen inrichten? Neem gerust contact met ons.